Izjava o odricanju odgovornosti

Korisnik pristaje na uvjete korištenja koji su na snazi u trenutku posjete web stranici.
Kalimera ne prihvaća nikakvu odgovornost (izravno ili neizravno) za bilo kakav gubitak, oštećenje ili bilo kakvu slučajnu ili posljedičnu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na izgubljene zarade ili uštede, koje proizlaze ili su na bilo koji način povezane s korištenjem bilo kakvih informacija, promjenama sadržaja, nepotpunim informacijama koje su objavljene na web stranici, tipografskim pogreškama ili mogućom zlouporabom korištenja sadržaja ove stranice.

Kalimera ne jamči točnost informacija objavljenih na web stranici. Kalimera zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ovih web stranica bez obveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama, niti za štetu koja bi mogla nastati zbog nedostupnosti, pogreške u radu stranice, te neobjavljivanja ili brisanja sadržaja.
Ova web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih osoba. Kalimera ne kontrolira takve web stranice i ne odgovara za njihov sadržaj niti raspoloživost. Objavljivanjem poveznica na takve web stranice Kalimera ne podrazumijeva nikakvo prihvaćanje informacija ili materijala dostupnih na takvim web stranicama ili bilo kakvu povezanost s njihovim operaterima, a korisnik takve web stranice, uključujući informacije, materijale, proizvode i usluge sadržane u njima, koristi isključivo na vlastiti rizik.

Kalimera nije predstavnik tijela državne i javne uprave. Sadržaj članaka i postova na ovim web stranicama je informativan i temelji se na objavi službenih stranica državnih tijela/organizacija u trenutku objave članka, ili na objavama trećih web stranica.